Medewerkersdag St. Menno van Coehoorn op zaterdag 18 maart te Lopikerkapel

Uitnodiging Medewerkersdag

U wordt van harte uitgenodigd voor de Medewerkersdag op zaterdag 18 maart 2023.
Voor deze dag hebben we weer een unieke locatie gevonden om bij elkaar te komen: Het Zendstation NOZEMA te Lopikerkapel.

Inloop, registratie en koffie met iets lekkers tussen 10.00 – 10.30u
Start van de bijeenkomst om 10.30u
Afronding van de dag na rondgang en bunker bezoek uiterlijk 17.00u.

Wat gaan we doen
Tijdens deze Medewerkersdag willen we met u in gesprek over verschillende onderwerpen die de Stichting aangaan, dit zullen we doen door met elkaar in groepen aan de ‘ronde-tafel’ te discussiëren. Mocht u een onderwerp hebben voor de ‘ronde-tafel discussie, stuur een e-mail naar info@coehoorn.nl en we kijken of we het mee kunnen nemen. Daarnaast zal u uiteraard ook weer worden bijgepraat over de actualiteiten en zijn er presentaties.
In het programma zijn pauzes en een lange lunch opgenomen om u ruimschoots de mogelijkheid te bieden om onderling bij te praten en ervaringen uit te wisselen.

Verzoek aan u als deelnemer
Bij de ‘ronde-tafel discussie’ willen we waarschijnlijk ook gebruik maken van de digitale Mentimeter App. Verzoek is of u deze al thuis gratis wilt installeren op uw telefoon of tablet?

Fotograferen Menno-medewerkers
Tijdens de vorige Medewerkersdag hebben we gesproken over ‘zichtbaarheid’. Om binnen de Stichting ook de zichtbaarheid te vergroten zal tijdens deze Medewerkersdag een fotograaf aanwezig zijn om iedereen te fotograferen voor zowel het nieuwe systeem Procurios als ook ons eigen “Smoelenboek”. Neem dus uw mooiste glimlach mee!

Rondleiding
Na afloop van het middagprogramma is er gelegenheid om Het Zendstation en de Radiobunker te bezoeken onder begeleiding van gidsen.

Adres
Het Zendstation NOZEMA
Biezendijk 3
3412 KB Lopikerkapel

Bereikbaarheid per auto of openbaar vervoer
Het Zendstation heeft 200 parkeerplaatsen op eigen terrein.
Het reizen per OV behoeft enige eigen voorbereiding, zie de website van de NS en OV9292.
U kunt de lokale buslijn 505 nemen en uitstappen bij bushalte ‘Radiozender”. Daarna is het nog 300 meter de oprijlaan aflopen.
N.B.: Er is dus GEEN vervoer vanuit Menno voorhanden, maar uiteraard is desgewenst vast zelf iets met collega’s te regelen.

Aanmelden
Het bestuur van Stichting Menno van Coehoorn nodigt alle Medewerkers van de stichting uit om zich via onderstaande link aan te melden. Het wordt weer een interessante dag!

Aanmelden kan tot 13 maart,
Uitsluitend medewerkers
van Menno van Coehoorn kunnen deelnemen.

Vul het onderstaande formulier in om u aan te melden voor de medewerkersdag.

"*" geeft vereiste velden aan

Ik meld mij aan voor :*
Naam medewerker*
Adres*
Dieet wensen

Graag tot ziens in Lopikerkapel op zaterdag 18 maart 2023!