Forten, vestingen en linies (tot 1940)

Hier vindt u een extract van de voormalige database Verdedigingswerken aangaande de periode van de Forten, vestingen en linies (tot 1940) in Nederland.
(De database wordt niet verder meer uitgebouwd)

Via deze GIS-kaart kunt u locaties en objecten opzoeken en beschikbare data raadplegen. Een extra optie is om diverse kaartperiodes onder de data zichtbaar te maken, die passend kan zijn, voor de betreffende historische periode.
(is nog verder in ontwikkeling en nog zeker niet compleet!)

KLIK op een van de aangeven “rondjes” voor de het lezen van de beschikbare data over die locatie.
Via de Zoek-optie kunt een een adres of plaats opzoeken.

 

Disclaimer
Hoewel aan de ontwikkeling van de kaart met het “Forten, vestingen en linies (tot 1940)” uiterste zorg is besteed, kan niet voor de juistheid en volledigheid worden ingestaan en is het mogelijk dat de geboden informatie onvolledig of onjuist is. Mocht u onjuistheden constateren, geeft u deze dan a.u.b. door via de optie “opmerkingen” of via info@coehoorn.nl.
De kaart is uitsluitend bedoeld ter informatie en is niet geschikt voor andere doeleinden. Aan de informatie op deze kaart kunnen geen rechten worden ontleend. De stichting Menno van Coehoorn en de redactie van de kaart aanvaarden geen aansprakelijkheid voor het eventueel niet goed functioneren van deze website, de gevolgen van het gebruik van deze website en eventueel misbruik van informatie door gebruikers van de website. Tevens is de stichting niet aansprakelijk voor de inhoud van websites waarnaar wordt verwezen.

Denkt u bij het gebruik van gevonden informatie aan “bronvermelding en eventuele rechten” van auteurs en stichting Menno van Coehoorn ?