Publicaties

 

De in de onderstaande lijst vermelde publicaties kunnen via de webshop van de stichting worden besteld. Bent u niet in de gelegenheid om via onze webshop te bestellen, dan bieden wij u de mogelijkheid om het bedrag aan ons over te maken. Dit kan uitsluitend door overschrijving van het bedrag dat de lijst aangeeft op bankrekening NL38INGB 0000 639536 t.n.v. Stichting Menno van Coehoorn – Bestellingen te Utrecht, met vermelding van de verlangde publicatie(s) en uw adres. Deze gegevens kunt u ook per mail aan ons doorgeven documentatiecentrum@coehoorn.nl.

Toezending franco binnen Nederland, in de regel binnen drie weken na ontvangst van de betaling.

Bij verzending naar het buitenland wordt een deel van de portokosten in rekening gebracht. Kies daarom bij het afrekenen voor de optie: Factuur voor kosten publicaties en porto.

In onderstaande lijst worden regelmatig twee bedragen vermeld. Het laagste bedrag is van toepassing voor Begunstigers en Donateurs van onze stichting. De hogere bedragen zijn van toepassing voor degenen die onze stichting (nog) niet steunen. Let op! Voordat wij de bestelde publicatie(s) versturen, controleren wij altijd eerst of de besteller een Begunstiger of Donateur van onze stichting is.

Toont alle 33 resultaten